top of page

Navitas Organic Touch

Jean Paul Mynè

Navitas Organic Touch is een nieuwe manier om gekleurd haar thuis te onderhouden. Waar normaal gesproken door iedere wasbeurt kleurpigmenten afnemen, worden met Navitas Organic Touch kleurpigmenten tijdens de wasbeurt toegevoegd, waardoor het haar een intense kleur behoudt en vitaal blijft met zeer veel glans. Door het onderling mengen van shampoos, maskers en conditioners creëer je een behandeling op maat.

De shampoo schuimt iets minder dan je gewend bent, omdat er geen SLS en SLES in de producten zit. Je kunt veel schuim creëren door de juiste hoeveelheid water toe te voegen tijdens het wassen van je haar. Doordat er geen siliconen in de shampoo zitten, kan het haar wat stugger aanvoelen na gebruik. Daarom is het belangrijk om het haar af te sluiten met Ocrys/ Navitas conditioner of masker.

Vrij van SLES, SLS, Parabenen en siliconen. 100% veganistisch.

Navitas Organic Touch: Tekst

Producten

blueberry_shampoo_navitas-386x600_edited_edited.png
Sesame_shampoo_navitas-386x600_edited.pn
Curry_mask_navitas-386x600_edited.png

Blueberry

De Blueberry lijn is perfect om geel tinten uit blond of grijs haar te verwijderen. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever


Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95

Sesame

De Sesame lijn is perfect om blond haar een cool blonde tint te geven en highlights te laten schitteren. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.


Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95

Curry

De Curry lijn is perfect om een honing gouden tint aan het haar te geven. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.


Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95

Navitas Organic Touch: Producten
Cinnamon_mask_navitas-386x600_edited.png
Tumeric_mask_navitas-386x600_edited.png
Paprika_shampoo_navitas-386x600_edited.p

Cinnamon

De Cinnamon lijn is perfect om midden blond tot donker bruin haar een caramel beige gloed te geven. Voor natuurlijk of gekleurdhaar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

Tumeric

De Tumeric lijn is perfect om een volle koper tint te krijgen in je haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.


Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

 

Paprika

De Paprika lijn is perfect om een helder tot diep rode kleur te realiseren. Ook kun je roze mee krijgen door te mengen met Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

Navitas Organic Touch: Producten
sumac_mask_navitas-386x600_edited.png
Carob_mask_navitas-386x600_edited.png
Cumin_shampoo_navitas-386x600_edited.png

Sumac

De Sumac lijn is perfect om een violet/ mahonie tint te bereiken. Ook pink, Pearl, en Peach kleuren kun je ermee maken door deze te mengen met de Sesame en Milk. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

Carob

De Carob lijn is ideaal om midden bruin tot zwart haar een kastanje bruine gloed te geven. Deze shampoo geeft een prachtige warme tint aan het haar waardoor de kleur tot leven komt. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

 

Cumin

De Cumin lijn is perfect om midden bruin tot donker bruine kleuren met een warme ondertoon te matteren met een groen pigment. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.


Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

Navitas Organic Touch: Producten
Grey_pepper_shampoo_navitas-386x600_edit
Poppy_shampoo_navitas-386x600_edited.png
Milk_mask_navitas-386x600_edited.png

Grey pepper

De Grey pepper lijn is perfect om donker grijze kleuren te onderhouden. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.


Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95

Poppy seeds

De Poppy seeds lijn is perfect om Donkerbruin tot zwart haar en intensieve Tulp-Zwarte kleur te geven. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

 

Milk

De Milk lijn is perfect om het haar glans te geven en zorgt voor een langere kleurbehoud van het haar. Voor natuurlijk of gekleurd haar. Door zijn unieke samenstelling van organische pigmenten is het nu mogelijk het haar te herstructureren, om het glans, voeding en een toon te geven. Door veelvuldig gebruik van de Organic touch pigments shampoo en mask wordt de kleur van je haar steeds intensiever.

Shampoo 250 ml €21,95

Masker 250 ml €22,95 

Navitas Organic Touch: Producten
bottom of page