top of page

Hug

Jean Paul Mynè

Geef jouw haar de styling én bescherming die het verdient. HUG omhelst jouw haar met wellness en bescherming, dat heeft jouw haar dagelijks nodig. HUG heeft de beste knuffels voor jouw haarin petto. Deze gloednieuwe haarlijn is lief voor jouw haar én voor het milieu; proefdiervrij en 100 % vegan. 


Ingrediënten waardoor de HUG stylingproducten het verschil maken zijn: granaatappel, goji-bes, bijenwas en diverse oliën zoals argan-, amandel-, jojoba- en olijfolie voor krachtig en natuurlijk sterk haar.

Hug: Tekst

Producten

Serum_Hug_HUSE02_HairProtector_100ml-cop
Hug_HUVT01_VetiverOil-Intense_100ml-copi
Hug_HUVT02_VetiverOil_Sweet_100ml-copia-

HUG Enjoyable Hair Protector Serum 100 ml

Gehuld in een beschermende omhelzing; dit kostbare serum – met voedende en hydraterende oliën – is de optimale bescherming tegen warmte/hitte-stress. Gebruik op vochtig haar voordat je een warmtebron toepast of op droog haar voordat je een stijltang gebruikt. Verrijkt met arganolie, lijnzaad en tarwekiem-olie helpt het om de haarstructuur te regenereren voor zacht, glanzend haar. Een geweldig geheim product om te combineren met alle andere HUG-producten.

€32,-

HUG Enjoyable Vetiver Oil Intense 100ml

Een voedende en controlerende werking in één product. Deze voedende olie breng je aan op vochtig haar; om te stylen, te hydrateren of te bundelen. Te gebruiken met andere producten uit de HUG-serie om het hydraterende vermogen te vergroten zonder daarbij het haar te verzwaren. Het beschermt tegen vocht, herstelt en gaat statisch haar tegen. Het wordt snel opgenomen en geeft uitzonderlijke glans.


€32,-

HUG Enjoyable Vetiver Oil Sweet 100 ml

Elegante ultra-lichte olie. Toepasbaar op droog haar. De zoete vetiver oil hydrateert, en maakt stijlen makkelijker. Daarnaast voelt het haar zacht en behoudt het volume.

Één druppel is voldoende voor een intensief effect. Als je de olie mengt met de andere HUG-producten boost het de hydraterende eigenschappen. Door de ultrafijne, vloeibare samenstelling wordt het product direct in het haar opgenomen. De olie is verrijkt met vetiver en rosa mosqueta-olie voor extra bescherming en herstel.

€30,-

Hug: Mijn producten
hug-enjoyable-matte-wax-intense-100-ml_e
hug-enjoyable-hair-gel-sweet-150ml_edite
hug-enjoyable-hair-gel-ultra-intense-150

HUG Enjoyable Matte Wax Intense 100 ml

 

Bevat alleen bijenwas en op planten gebaseerde ceramide’s met een matte finish. Vergeet traditionele haarwaxen en probeer deze Enjoyable Matte Wax; de enige in z’n soort. Met een uitzonderlijke, rijke samenstelling op basis van plantaardige ceramiden en actief voedende ingrediënten houdt het je haar stevig in model; net als een zachte omhelzing.
€19,-

 

HUG Enjoyable Hair Gel Sweet 150 ml

 

Deze cream gel geeft glans en een lichte stevigheid. Vergeet dat dit een gel is. Het is verrijkt met natuurlijke, actieve ingrediënten zoals gojibessen en organische olijfolie. Het hydrateert en voedt haar voor een flexibele styling. Het maakt het haar glanzend en elastisch, voor zelfs de meestsophisiticated modellen. Je kunt het combineren met ‘Enjoyable hair gel ultra intense’ voor meer stevigheid.€18,-

HUG Enjoyable Hair Gel Ultra Intense 150 ml

Ultra intensief effect en stevigheid. Een créme-achtige gel voor een ultra sterke finish/hold en stevigheid. Je haar doet precies wat jij wilt. Ideaal voor extreme, snelle en lang houdbare coupes. Creëert een gepolijst effect op pony’s, lokken en mohawks en een sophisticated effect op stijl haar. Het voegt karakter toe aan je haarstijl. Breng aan op droog of vochtig haar om de stijl van je dromen te creëren. Bevat natuurlijk actieve ingrediënten zoals goji-extract en organische olijfolie.

€19,-

 

Hug: Producten
hug-enjoyable-glaze-sweet-150ml_edited.p
hug-enjoyable-all-you-need-balanced-150m
hug-enjoyable-curly-hair-intense-150ml_e

HUG Enjoyable Glaze Sweet 150 ml

Deze glaze heeft voedende en kneedbare eigenschappen met een lichte stevigheid. Dit geeft het haar een geheugen om terug te vallen in het juiste model. Of je nou gecontroleerde krullen wilt of ultrastijl haar, de glaze is perfect voor je. Dankzij natuurlijke, actieve ingrediënten uit granaatappel en organische olijfolie krijgt pluizig haar glans, structuur en controle en blijft het zacht en gepolijst.

€19,-

HUG Enjoyable All You Need Balanced 150 ml

Dit is een serum dat voor veel toepassingen geschikt is. Het veelzijdige serum is gemaakt om iedere lifestyle aan te kunnen en heeft dezelfde eigenschappen als en CC-créme voor de huid. Er zit een compleet corrigerend systeem in. De kostbare, actieve ingrediënten in deze formule zijn allemaal natuurlijk: tarwe, proteïnes, organische olijfolie en gehydroliseerde keratine. Deze ingrediënten vormen samen een All You Need-cocktail om een lange levensduur te garanderen voor jouw haar. Breng aan met andere producten uit  de HUG-serie of als stand alone product. 

€22,95

 

HUG Enjoyable Curly Hair Intense 150 ml

Voor zachte, gezonde en gedefinieerde krullen. Het is een hoogwaardig, actief serum voor krullend haar, dankzij het goji-extract, organische olijfolie, jojobal olie en panthenol in deze formule. Het is een ultra hydraterend serum en geeft krullen een tweede leven. Het voedt, vormt en controleert met behoud van volume en geeft een langdurige bescherming tegen vocht. Voor een ander effect; varieer met de hoeveelheid van het product of mix het met een van de andere kostbare oliën in dezelfde serie.

€22,95

Hug: Producten
hug-enjoyable-hair-spray-intense-400ml_e
hug-enjoyable-hair-spray-balanced-400ml-
file_edited.png

HUG Enjoyable Hair Spray Intense 400 ml

Deze ultrafijne hairspray laat geen laag achter en zorgt voor sterke versteviging. Deze hairspray is samengesteld uit hoogwaardige en originele ingrediënten. De stevigheid is sterk maar met een lichte textuur. Verder is het werkbaar en niet kleverig. Het is het ideale product voor langdurige houdbaarheid en specifieke stylen. Het beschermt tegen vocht, controleert pluis en geeft een onwaarschijnlijke glans.€22,95

HUG Enjoyable Hair Spray Balanced 400 ml

Een ultrafijne haarspray die geen laag achterlaat; voor een medium hold en stevigheid. Deze heldere hairspray bevat een mix van hoogwaardige en originele ingrediënten. De samenstelling is licht, werkbaar en flexibel met een langhoudend resultaat. Het is een perfect product voor natuurlijke en zachthoudbare haarstijlen.


Makkelijk uitkambaar, met behoud van volume en vormt een glanzende, reflecterende barrière tegen pluis en vochtigheid.

€22,95

HUG Enjoyable Hair Spray Eco Sweet 250 ml

Deze haarspray is voor haartexturen die makkelijk te hanteren en stylen zijn. Onzichtbare hairspray - zonder drijfgas - met een lichte stevigheid. Makkelijk te verstuiven voor een natuurlijke finish. Perfect voor het geven van textuur en bescherming tegen vocht. Het haar kan zelfs na gebruik opnieuw gestyled worden. Snel drogend, niet plakkerig, eenvoudig te verwijderen en laat geen residu na.
€22,95

Hug: Producten
51d75a68a6d249bb047c1e22e212aeae8b6fee88
Beauty Product
Ultimate Oil Back

HUG Enjoyable Hair Cream Mousse Balanced 300 ml

Een voedende mousse voor houdbaarheid, volume en structuur. Deze mousse is veelzijdig in gebruik omdat het volume geeft aan fijn haar en het temt pluizig, krullerig haar. Breng aan op vochtig haar, gemixt met andere HUG-producten of alleen. Deze mousse zorgt voor een unieke persoonlijke look.

€22,95

Product

This is your Product Description. Use this space to describe this product in more detail.

Product

Dit is de beschrijving van je product. Plaats hier een omschrijving van het product, inclusief belangrijke kenmerken of functies, prijzen en andere informatie die voor een potentiële koper van belang is. Overweeg ook om een afbeelding of video toe te voegen waaruit blijkt hoe mooi het product eruit ziet en die gebruikers aanspoort tot aankoop over te gaan.

Hug: Producten
bottom of page