top of page

B-JU

Jean Paul Mynè

Het juweel voor je haar.


B-JU is de nieuwe haar routine. Eenvoudig gebruik van deze producten gecombineerd met zijn effectiviteit en high-end prestaties, is B JU geschikt elk type haar te reconstrueren. Het haar zal onmiddellijk sterker worden, vitaler en stralender zijn.

B-JU: Tekst

Blooming

Blooming is het ideale product voor het haar dat versterking nodig heeft. Blooming geeft onmiddellijk weerstand tegen kwetsbaar haar. De Blooming familie bestaat uit shampoo en een intensieve treatment voor na het wassen, om zo je haar maximaal te verzorgen.

BloomSha300ml.png
BloomTre300ml.png

Reinforcing shampoo

Dankzij de aanwezigheid van plantaardige actieve stoffen en kationische conditioner, heeft de shampoo een energetische en herstructurerend effect op beschadigde keratinevezels. Brengt een zichtbare verbetering aan het uiterlijk van het haar. Hydrateert en geeft zachtheid terwijl het haar luchtig blijft.

100 ml  € 8,95

300 ml  € 24,45

1 liter    € 61,95

Reinforcing hair treatment

Dankzij de aanwezigheid van lijnolie en de ultra intense textuur ontstaat een mengsel van fyto ceramiden en techno-actieve ingrediënten. Dit mengsel verbetert de structuur van de keratinevezels die aangetast zijn door cosmetische behandelingen. Blooming hair treatment verbetert de doorkambaarheid, glans en breukweerstand.

100 ml  € 10,95

300 ml  € 28,95

1 liter    € 79,95

 

B-JU: Producten

Pluming

Plumping is een ideale formule voor haar dat dunner is geworden door chemische behandelingen of door invloeden van buitenaf. Plumping bestaat uit een shampoo en een balsem, die samen een fantastisch volumineus effect aan het haar geven.

PlumSham300ml.png
PlumBalm300ml.png

Filler shampoo

Dankzij het linde extract en de aanwezigheid van oppervlakte-actieve stoffen heeft de shampoo een effectieve en reinigende werking op de keratinevezels. De shampoo bereidt het haar voor op de
behandeling die later wordt toegepast. De micro emulsie zorgt er voor dat het schuim om het haar hecht, waardoor een diep reinigende werking ontstaat die je nog nooit hebt meegemaakt.

100 ml  € 9,95

300 ml  € 25,95

1 liter    € 62,95

Filler hair balm

Geïnspireerd op de meest kostbare lipbalsem, is de plumping balsem ontstaan. De behandeling bestaat uit een rijke, maar lichte balsem. De balsem garandeert maximale prestaties bij het herstel van de vezelstructuur, dankzij de mix van kostbare jojobaolie, tarweolie en aminozuren.

100 ml  € 11,95

300 ml  € 29,95

1 liter    € 89,95

 

B-JU: Producten

Revamping

Revamping is de ideale toevoeging aan de B JU familie. Revamping beschermt tegen oxidatieve effecten. Het is niet de leeftijd die het verschil maakt, maar de hoeveelheid chemische behandelingen dat het haar heeft ondergaan. De Revamping routine bestaat uit shampoo en een hairbutter. Zo behoud je gezond, sterk, jong en tijdloos haar. Deze producten kun je gebruiken na een chemische behandeling. Revamping geeft het haar een constante glans en helpt het haar te herstellen.

RevSham300ml.png
RevBut300ml.png

Timeless shampoo

In de shampoo zijn oppervlakte-actieve stoffen gebruikt, zoals fytoceramiden onttrokken uit zonnebloemolie en een nieuwe generatie van techno-actieve ingrediënten. Deze ingrediënten herstellen droog en broos haar. Verbetert direct de haarstructuur en maakt het haar schoon om het haar voor te bereiden op de volgende stap.

100 ml  € 9,95

300 ml  € 25,95

1 liter    € 62,95

Timeless hair butter

Deze rijke en voedende butter, zorgvuldig aangebracht voor of na de shampoo, geeft je de mogelijkheid poreus haar te herstellen. Deze butter verbetert zichtbaar de haarstructuur. De formule van dit product, is gebaseerd op cosmetische techniek, herstelt chemisch behandeld en ontembaar haar.

100 ml  € 11,95

300 ml  € 29,95

1 liter    € 89,95

 

B-JU: Producten

Supreme

Gebruik Supreme in combinatie met de andere producten uit de B-JU lijn. Supreme maximaliseert de resultaten en prestaties in combinatie met Revamping, Blooming, of Plumping.

Supreme150ml.png

Restoring leave in

Luxueus en kostbaar. Voor in de salon of voor thuis. Supreme voegt zich samen bij alle drie de haarroutines en is geschikt
om een behandeling af te sluiten, of te starten met een dosis glans, hydratatie en voeding. Supreme houdt het haar tegelijkertijd luchtig en volumineus. Dankzij de aanwezigheid van plantaardige conditioner, fytoceramiden en lijnzaadolie, krijgt het haar een enorme glans. Supreme beschermt het haar tegen externe invloeden en warmtebronnen. Gebruik Supreme in combinatie met de andere producten van het B JU assortiment om het resultaat te maximaliseren.

150 ml  € 24,95

B-JU: Producten
bottom of page