top of page

Keratin Plus Empower

Jean Paul Mynè

Keratin Plus Empower: Tekst

Producten

KPE03_KPE_REFURBISHING_SHAMPOO_250ml-scaled.jpg
KPE04_KPE_REFURBISHING_MASK_200ml-scaled.jpg

Refurbising shampoo

Herstructurerend & modellerend

De Refurbishing shampoo bestaat uit een unieke combinatie van plantaardige polypeptiden en oligopeptiden afkomstig van peulvruchten en granen om de haarschacht te versterken. Deze unieke combinatie is de basis voor deze ideale  formule die volledig wordt opgenomen door het haar en een verbinding aangaat met de natuurlijke keratine van het haar. Hierdoor wordt de haarschacht optimaal beschermt. Draagt bij aan een verhoogde weerstand bij thermische warmte van haardrogers en stijltangen door het verbeterde vermogen van het haar om vocht vast te houden na het föhnen.

 250 ml €24,95

Refurbising mask

Herstellend & hydraterend

Keratin Plus Empower Refurbishing Mask is dankzij de OXILAMINE®-technologie het ideale masker om de haarvezels te herstructureren en te regenereren. Het verhoogt de werking van de shampoo op basis van plantaardige polypeptiden en oligopeptiden van peulvruchten en granen die het haar modelleren en herstructureren. De formule verhoogt de krachtige werking van de behandelingen en is ideaal voor het herstellen van beschadigde haarvezels zodat deze ook na verloop van tijd gezond blijven. Na veelvuldig gebruik, krijgt het haar geleidelijk meer volume.


200 ml €31,95

KPE06_KPE_SMOOTHING_LEAVE_IN-_150ml-scaled-2.jpg
KPE05_KPE_CURL_DEFINER_LEAVE_IN-_150ml-scaled-2.jpg

Smooting cream leave in

Modellerend en gladmakende werking

 

Keratin Plus Empower Smoothing Cream Leave-In. In combinatie met de shampoo en het masker is het prestigieuze geheim voor thuisgebruik en in de salon. Laat het haar er écht glanzend, gehydrateerd en gevoed uitzien terwijl het haar extreem licht aanvoelt het einde van de behandeling. De waardevolle bondgenoot om resultaten te maximaliseren en het gewenste resultaat op de lange termijn te behouden.


150 ml €24,95

Curl definer leave in

Modellerend en antipluis werking

 

Curl Definer Balm Leave In is de ideale finishing Touch van het Empower systeem voor zowel in de salon als thuis. Leave-in een conditionerende vloeistof die op nat haar wordt aangebracht. Voedt en definieert krullen door ze te beschermen tegen vochtinvloeden vanuit de  atmosfeer. Verfijnd en helpt de natuurlijke hydratatie van het haar te behouden en biedt zachtheid met een anti pluis effect.


150 ml €24,95

Keratin Plus Empower: Producten
bottom of page